Home » Jan-Willem den Hollander
Jan-Willem den Hollander 2018-12-06T20:16:48+00:00

Hoe mijn Intermittent Fasting-avontuur in de Pyreneeën begon!

Hoe kun je maar 2 maal per dag eten, elke dag trainen (soms 2 keer), veel bewegen en je toch retefit voelen? Dat is een vraag die veel mensen aan mij stellen, vooral nu het hele concept van intermittent fasting (IF) enorm in opkomst is. Ik ben Jan Willem den Hollander en ik ben onlangs door What 2 Eat benaderd, naar aanleiding van eerder verschenen blogs over IF, of ik mijn persoonlijke verhaal met betrekking tot IF wil delen. Uiteraard neem ik met beide armen dit voorstel aan, puur omdat ik het echt gaaf vind dat er steeds meer mensen in aanraking komen met deze ene leefstijl hack waar ik al zoveel mensen mee heb geholpen. Mijn achtergrond begint in de fitness wereld. In 2009 ben ik mijn eigen personal training [...]