Rode bietentaart met feta en pecannoten
Deze heerlijke rode bietentaart is in een handomdraai gemaakt. Geen ingewikkelde ingrediënten of handelingen, bomvol groente, heerlijk fris en helemaal vegetarisch! Voorbereidingen: Lek [...]
Healthy Powerballs met dadels en noten
Bereidingswijze Heerlijk als verantwoord tussendoortje, of wanneer je energie nodig hebt ;). Let op! Dadels bevatten veel suikers. Hoe verser (liefst biologisch [...]
Oliebollen-donuts
Bereidingswijze Verwarmen de oven voor op 170 graden. Begin met het mengen van alle droge ingrediënten (kokosmeel, zoetstof, bakpoeder, [...]
Koolhydraatarme oliebollen
Bereidingswijze Verwarm de pan op het vuur en giet daarin 100 ml water. Laat de boter daarin smelten. Voeg vervolgens 20 [...]
Suikervrije ‘echte’ pepernoten
Bereidingswijze Heerlijke, suikervrije pepernoten. En met pepernoten bedoelen wij de 'echte' pepernoten die meer weg hebben van taai-taai. Bereidingswijze: Pak [...]
Avocadotaart
Bereidingswijze Een heerlijke, verantwoorde avocadotaart! Wist je dat deze avocadotaart bestaat uit veel vitamine, mineralen en gezonde vetten ? Goed om [...]
Speculaas plaat-cake
Bereidingswijze Sinterklaas is weer in het land! Tijd om iets lekkers te bakken! Luchtige, zachte en heerlijke speculaascake die nog suikervrij [...]
Chocolade-pinda brokken
Bereidingswijze Dit recept is voor een dubbele portie gemaakt zodat je de helft in kan vriezen voor tussendoortjes of onverwachte visite. Je [...]
Aardbeien kwarktaart
Bereidingswijze Voor de bodem: 1 Verwarm de oven voor op 175 graden 2 Verwarm de kokosolie en de honing tot het is gesmolten [...]
Gezonde zwarte bonen brownies
Bereidingswijze Brownies, wat kan ik er over zeggen? Chocolade, smeuïg, klef, verrukkelijk. Wij kunnen brownies in ieder geval nooit weerstaan. Maar [...]
Choc a Mok
Bereidingswijze Maak een glad beslag van alle ingredienten behalve de cacaonibs (met de staafmixer). Meng de cacaonibs erdoorheen. Stop het [...]
Speculaas (brokken)!
Bereidingswijze In dit recept wordt gebruik gemaakt van tijgernootmeel. Dit meel is geheel glutenvrij en ook graanvrij. Het smaakt van zichzelf [...]