Suikervrije appelmoes
Bereidingswijze Schil de goudreinetten en snijd ze in stukken. Doe deze stukken in een gevulde pan met een kwart water. Breng het [...]
Pompoenhummus
Bereidingswijze Geniet tijdens de herfst van dit smeersel van geroosterde pompoen, kikkererwten rozemarijn. Lekker als bijgerecht, tapas te serveren bij verschillende [...]
Erwten cashewspread
Bereidingswijze Heerlijke, gezonde spread voor op een stokbroodje of als dipsausje voor verschillende groente zoals; selderij, paprika of wortel. Bereidingswijze 1. Begin [...]
Paprika Aioli
Bereidingswijze Verwarm de grill tot 200°C. Snijd de paprika in grote platte stukken en verwijder de zaadlijsten. Leg de paprikastukken [...]
Tomatenchutney
Bereidingswijze Deze tomatenchutney smaakt verassend lekker. Gebruik hem warm of koud, over groenten, vlees of vis. Je kan ieder gerecht er [...]
Frisse avocado-komkommerdressing
Bereidingswijze Met onderstaande hoeveelheid dressing kan je meerdere keren een salade maken. Gebruik voor een maaltijdsalade per persoon twee eetlepels [...]
Paleo mayonaise
Bereidingswijze Mayonaise in de winkel is altijd gemaakt met zonnebloemolie (en dus niet Paleo-Proof). Dit recept is gemaakt met olijfolie. Ik [...]
Komkommer munt dip
Bereidingswijze Lekker frisse dip voor stukjes groente. Heerlijk voor tussendoor of bij een heerlijke zomerse BBQ. Rasp een halve komkommer en [...]
Pittige tomatensalsa
Bereidingswijze Was de tomaten, halveren ze en verwijder de zaadjes. Snijd de tomaten in hele kleine blokjes. Pel en snipper de ui [...]