Home » Dieet Gerechten
Dieet Gerechten 2018-09-23T08:37:26+00:00

What2Eat biedt heerlijke recepten passend bij de onderstaande diëten.

Glutenvrij Dieet

0
Gerechten
Informatie

Gluten is een mengsel van eiwitten dat van nature voorkomt in bepaalde granen. Mensen met de aandoening coeliakie moeten een glutenvrij dieet volgen. Ook personen bij wie glutensensitiviteit is vastgesteld, hebben baat bij het vermijden van gluten.

In welke producten kun je gluten vinden?
Gluten zit in producten die gemaakt zijn van bepaalde granen , zoals onder andere in alle soorten gewoon brood, beschuit, crackers, gebak, koek en pasta zoals macaroni, spaghetti en vermicelli.

Recepten

Koolhydraatarm Dieet

0
Gerechten
Informatie

Het mooie van dit dieet is dat je jouw lichaam heel de dag kan voeden zonder dat je aankomt, maar juist afvalt! Je krijgt naast het afvallen dagelijks meer energie en je wordt gemotiveerd om te trainen.

Dat betekent geen last meer van het jojo effect of die VRESELIJKE eetbuien, jezelf uithongeren of jezelf van voeding te ontzeggen. Maar dan moet je je wel aan bepaalde regels houden, anders werkt het dieet alleen maar tegen.

Het koolhydraatarm dieet lijkt overigens veel op het paleo dieet.

Recepten

Metabolisme Dieet

0
Gerechten
Informatie

Een snelle metabolisme is een belangrijk onderdeel bij het afvallen. Gelukkig zijn er mogelijkheden om je metabolisme te versnellen. Het Metabolisme Dieet is daar op gericht.

Het boek van Haylie Pomroy  is geen traditioneel diëten boek, maar meer een levensstijl. Het leert jou dé methode om voor altijd gezond te kunnen eten en te kunnen afvallen, zodat je geen streng dieet meer hoeft te volgen.

Met haar dieet belooft ze dat je in 28 dagen 10 kilo kan afvallen!

Recepten

Paleo Dieet

0
Gerechten
Informatie

Het paleo dieet is een kijkje in de keuken van onze voorvaders. Lang verhaal kort – het komt erop neer dat je meer natuurlijke voeding gaat eten als dat je nu doet. Ons lichaam is hier namelijk op ingesteld, maar in het tijdperk waarin we nu leven kun je op elke hoek van de straat eten krijgen.

En om ons eten houdbaar te maken gooien we er een boel met troep in. Niet zo best… Evenals de suikers, het zout en de koolhydraten die in al ons bewerkte voedsel zitten en waar het overgrote deel van de Nederlanders zich elke dag mee vol eet.

Recepten