Vispakketjes met limoen
Bereidingswijze Gezond en makkelijk: frisse gaar gestoomde vis met limoen op een bedje van wortel en paksoi Bereiding Verwarm de oven [...]
Paleo Foccacia broodje
Bereidingswijze Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de zongedroogde tomaatjes in kleine stukjes. Doe de amandel- en kokosmeel in een [...]
Tonijnburgers
Bereidingswijze Meng de tonijn, lente-ui en olijven in een kommetje en laat het mengsel een paar minuten afkoelen in de [...]
Vegetarische burger van spinazie
Bereidingswijze Zorg ervoor dat de diepvriesspinazie ontdooit is. Je kunt dit het beste een dag van tevoren doen door de spinazie in [...]
Gevulde avocado met salsa van de BBQ
Bereidingswijze Bereidingswijze: 1. Snijd de tomaten in vieren, verwijder de zaadlijsten 2. Vermaal de tomaten, rode ui, knoflook, limoensap, komijnzaadpoeder en een [...]
Aubergine BBQ
Bereidingswijze 1. Pers de knoflook uit en snijd de blaadjes van de rozemarijn heel fijn 2. Meng dit in een schaaltje met [...]
Dorade van de barbecue
Bereidingswijze Leg de Dorade op een plank en strijk met je hand van achter naar voren over de vis om te [...]
Broccoli pakketjes van de BBQ
Bereidingswijze 1. Was de broccoli en snijd hem in kleine roosjes 2. Was de tomaatjes en snijd ze in vieren 3. Leg [...]
Spiezen van kastanjechampignons
Bereidingswijze 1. Snijd de champignons in de lengte doormidden 3. Meng de olijfolie, de appelazijn en de oregano in een kom en [...]
Pittige tomatensalsa
Bereidingswijze Was de tomaten, halveren ze en verwijder de zaadjes. Snijd de tomaten in hele kleine blokjes. Pel en snipper de ui [...]
Gegrilde tonijn met tomaten-koriander salsa
Bereidingswijze Maak de salsa: Snijd de lente-uitjes en de spaanse peper in dunne ringetjes. Leg de korianderblaadjes en steeljes en de muntblaadjes [...]
Gegratineerde aubergine (gourmet)
Bereidingswijze Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin en doe ze in een schaaltje. Leg de plakken aubergine en mozzarella [...]