Project Description
Bereidingswijze
-
- Meng de tonijn, lente-ui en olijven in een kommetje en laat het mengsel een paar minuten afkoelen in de vriezer.
- Doe het mengsel daarna in een keukenmachine en puls tot de tonijn fijngemalen is.
- Breng de tonijn op smaak met peper en zout en maak hier 4 tonijnburgers van.
- Verhit een grillpan en bak hierop de tonijnburgers (bestrijk ze eventueel met wat gesmolten kokosolie tijdens het bakken).
- Meng de anjovis door de mayonnaise en besmeer hiermee de burgers.
- Maak de burgers af door er wat tomaat en rucolo op te doen.
Ingrediënten
- 450 gr tonijn, in blokjes
- 2 lente-ui, gehakt
- 12 zwarte olijven, gehakt
- Keltisch zeezout en versgemalen peper, naar smaak 5 el zelfgemaakte mayonaise
- 1 anjovis, fijngehakt
- 1 el kokosolie
- 2 tomaten, in plakjes
- Handje rucola
Algemene informatie:
- 4 Personen
- Bereidingstijd: 30 minuten
- Bron: Paleogerechten.nl
Deze ga ik vanavond proberen bedankt voor de tip!