Project Description
Bereidingswijze
- Was de tomaten, halveren ze en verwijder de zaadjes. Snijd de tomaten in hele kleine blokjes.
- Pel en snipper de ui en de knoflook. Maak de pepers schoon en snijd in hele dunne reepjes.
- Hak de koriander fijn. Pers de limoen uit. Schep in een kom de tomaat, de ui, de knoflook, peper, de koriander, de limoensap en zout door elkaar
- Laat de salsa minimaal 30 minuten staan zodat smaken goed kunnen intrekken.
- Serveren als dipsaus voor tortillachips en als bijgerecht bij Mexicaanse gerechten.
Ingrediënten
- 3 trostomaten
- 1 teen verse knoflook
- 1 rode ui
- 2 Spaanse pepers
- 8 verse takjes koriander
- zeezout
- halve limoen
Algemene Informatie
- 1-8 personen
- Bereidingstijd: 15 minuten
- Bron: Allerhande
Lekker pittige salsa met allemaal verse ingrediënten, heerlijk bij de BBQ of bij Mexicaanse (tortilla) gerechten.
Leave A Comment