Project Description
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180°C.
Snijd de zongedroogde tomaatjes in kleine stukjes.
Doe de amandel- en kokosmeel in een schaal, voeg hierbij de bakpoeder, de stukjes zongedroogde tomaat, zout, (knoflook) olijfolie, eieren en de kruiden. Roer goed door elkaar.
Voeg dan beetje bij beetje het water toe tot een egale lobbige massa ontstaat.
Bekleed een ovenschaal met bakpapier of leg een stuk bakpapier op de bakplaat van je oven.
Giet hier langzaam het beslag over en vorm het broodje zoals je wilt.
Zet het geheel in de oven voor ongeveer 20 minuten.
Haal uit de oven wanneer het klaar is en laat even afkoelen.
Erg lekker voor bij de tapas, soep, salade, bbq of gewoon zo!
Varieer zelf met de toevoeging van een gehakt uitje, bieslook, rozemarijn of wat je zelf lekker vindt.
Ingrediënten
50 gram amandelmeel
20 gram kokosmeel
60 ml water
2 eieren
5 zongedroogde tomaatjes
2 el (knoflook) olijfolie
½ tl bakpoeder
Zout en kruiden naar smaak
Algemene informatie:
- 2-6 Personen
- Voorbereiden: 10 min
Bereidingstijd: 20 min
Afkoeltijd: 10 min
Totale tijd: 40 min - Bron: Praktijk Zeon
Leave A Comment