Home » Portfolio » Tapas/hapjes » Zoete aardappel chips
Zoete aardappel chips 2017-01-10T14:37:08+00:00

Project Description

Bereidingswijze

1. Verhit een oven voor op 200 graden
2. Met een mandoline snijder maak je aardappelschijfjes (maak de schijfjes niet te dun)
3. Doe de aardappelschijfjes in een grote kom, en doe de olijfolie hierbij
4. Breng op smaak met zeezout
5. Plaats de schijfjes op een bakplaat met bakpapier en bak 30 ~ 40 min
6. Halverwege gooi je alle schijfjes om en zorg je ervoor dat alle kanten gebakken zijn
7. Kijk de laatste 10 min goed om ze niet aanbranden
8. Haal uit de oven en laat afkoelen tot ze chips zijn

Ingrediënten

      • 1 ~ 2 (klein tot middel) zoete aardappelen
      • 3 ~ 4 eetlepels olijfolie
      • zeezout naar smaak

Algemene informatie:

  • 2 Personen
  • Bereidingstijd: 25 minuten
  • Bron: Voedzaam & Snel
Bekijk het volledige recept

Leave A Comment