Home » Portfolio » Tapas/hapjes » Zalm tartaar schelpjes
Zalm tartaar schelpjes 2018-09-23T08:38:09+00:00

Project Description

Bereidingswijze

Meng de fijngesneden zalm met de augurk, ui, bieslook, peterselie, mosterd, olie en azijn en breng het geheel op smaak met zout en peper.
Snijd de harten uit de slakropjes en leg de blaadjes los op een dienblad of op een paar borden
Schep in elk blaadje wat zalm tartaar en serveer.

Ingrediënten

  • 400 gr zalmhaas, in kleine blokjes gesneden
  • 2 el augurk, gesnipperd
  • 1 el ui, gesnipperd
  • 1 el bieslook, fijngehakt
  • 1 el peterselie, fijngehakt
  • 1 á 2 el mosterd (weglaten bij Het Metabolisme Dieet)
  • 2 el olijfolie
  • 1 á 2 el Balsamico azijn
  • Keltisch zeezout en versgemalen peper, naar smaak
  • 2 kroppen baby Romain sla, gewassen

Algemene informatie:

  • 4-6 Personen
  • Bereidingstijd: 10 minuten
  • Bron: Paleorecepten.nl
Bekijk het volledige recept

Leave A Comment