Project Description
Bereidingswijze
Gezond en makkelijk: frisse gaar gestoomde vis met limoen op een bedje van wortel en paksoi
Bereiding
-
Verwarm de oven op 200 graden. Schil eventueel de wortel en snijd in dunne staafjes (julienne). Snijd ook de paksoi in stukken. Rasp 1 limoen en pers het sap uit. Meng de vissaus en limoensap met de ketjap. Verdeel wat wortel en paksoi over het midden een stuk aluminiumfolie. Besprenkel een beetje met het ketjap mengsel.
2.Leg de vis op de groente en besprenkel ook met het ketjapmengsel en wat van de limoenrasp. Snijd de tweede limoen in dunne schijfjes en verdeel deze over de vis. Vouw de folie dicht en leg de vispakketjes ongeveer 20 min in de oven (afhankelijk van de dikte van de vis). Bereid ondertussen de rijst volgens de verpakking. Serveer de vispakketjes met rijst.
Ingrediënten
-
Ingredienten4 x witvis (bv pangasius of kabeljauw)1 paksoi a 500 gr2 limoenen400 gr wortel3 eetlepels Oosterse vissaus2 eetlepel ketjapMaterialenAluminiumfolie
Algemene informatie:
- 2 – 4 Personen
- Bereidingstijd: 25 minuten + 20 minuten oventijd
- Bron: Leuke Recepten
Leave A Comment