Home » Portfolio » Salade » Tomatensalade met taugé
Tomatensalade met taugé 2018-09-23T08:38:13+00:00

Project Description

Bereidingswijze

Was de taugé en laat in een zeef uitlekken. Was de tomaten en snij deze in plakjes. Snijd de rettich met een dunschiller in plakjes.
Roer de tomatenketchup met de azijn los. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Klop de olie door het sausje. Hak de peterselie fijn.
Leg de plakjes tomaat en rettich afwisselend op een bord en verdeel de taugé hierover.Het sausje over de tomatensalade scheppen.
Bestrooien met gehakte peterselie.

Ingrediënten

  • 125 g taugé
  • 250 g tomaten
  • 250 g rettich
  • 5 el olijf- of walnotenolie
  • 2 el citroensap
  • 1 el tomatenketchup
  • peper en zout
  • nootmuskaat
  • 1/2 bosje peterselie

Algemene Informatie

  • 2 personen
  • Bereidingstijd: 10 minuten
  • Bron: Fit door gezond eten
Bekijk het volledige recept hier

Leave A Comment