Home » Portfolio » BBQ » Pittige tomatensalsa
Pittige tomatensalsa 2018-09-23T08:38:13+00:00

Project Description

Bereidingswijze

  1. Was de tomaten, halveren ze en verwijder de zaadjes. Snijd de tomaten in hele kleine blokjes.
  2. Pel en snipper de ui en de knoflook. Maak de pepers schoon en snijd in hele dunne reepjes.
  3. Hak de koriander fijn. Pers de limoen uit. Schep in een kom de tomaat, de ui, de knoflook, peper, de koriander, de limoensap en zout door elkaar
  4. Laat de salsa minimaal 30 minuten staan zodat smaken goed kunnen intrekken.
  5. Serveren als dipsaus voor tortillachips en als bijgerecht bij Mexicaanse gerechten.

Ingrediënten

      • 3 trostomaten
      • 1 teen verse knoflook
      • 1 rode ui
      • 2 Spaanse pepers
      • 8 verse takjes koriander
      • zeezout
      • halve limoen

Algemene Informatie

  • 1-8 personen
  • Bereidingstijd: 15 minuten
  • Bron: Allerhande
Lekker pittige salsa met allemaal verse ingrediënten, heerlijk bij de BBQ of bij Mexicaanse (tortilla) gerechten.

Leave A Comment