Home » Portfolio » Vegetarische gerechten » Pittige curry met bloemkool en avocado
Pittige curry met bloemkool en avocado 2018-09-23T08:38:04+00:00

Project Description

Bereidingswijze

  1. Snijd de bloemkool in stukjes en kook deze in zo’n tien minuten gaar.
  2. Snijd en was ondertussen de andijvie en snijd de paprika in stukjes.
  3. Verhit wat olie of boter in een pan en bak daarin de kruiden een paar minuten.
  4. Giet de bloemkool af en voeg toe aan de pan. Voeg ook de paprika toe. Laat nog een paar minuten doorsudderen.
  5. Kook de andijvie een paar minuten.
  6. Snijd de avocado in stukjes.
  7. Giet de andijvie af en strooi er wat peper overheen. Voeg vervolgens een handjevol cashewnoten toe.

Voeg de avocado toe aan de pan met bloemkool en paprika en verdeel het geheel meteen over de borden. Serveer met de andijvie en cashewnoten.

Ingrediënten

        • 1 bloemkool
        • 2 eetlepels pittige kruiden of currypasta (zoutarm en suikervrij)
        • olie of boter
        • peper en zout
        • 1 avocado
        • 1 rode paprika
        • 1 krop andijvie
        • rauwe cashewnoten

Algemene informatie:

  • 2 Personen
  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • Bron: Allrecipes
Bekijk het volledige recept

Leave A Comment