Home » Portfolio » Vis » Pangafilet met notensalade
Pangafilet met notensalade 2018-09-23T08:38:03+00:00

Project Description

Bereidingswijze

    1. Verhit wat olie of kokosvet in een koekenpan en bak hierin de pangafilet. Bestrooi met zout, peper en dille naar smaak.
    2. Rooster de noten een paar minuten in een droge koekenpan op middelhoog vuur. Meng de noten met de paprika.
    3. Serveer de pangafilets met de notenmix, paprika en blokjes avocado. Bestrooi eventueel met wat peper (en dille).

Ingrediënten

        • 2 pangafilets
        • peper en zout, naar smaak
        • paar takjes verse dille, fijngesneden
        • handvol walnoten, grof gehakt
        • handje pijnboompitten
        • handje zonnebloempitten
        • 1 rode paprika, in reepjes
        • 1 avocado, in blokjes

Algemene informatie:

  • 2 Personen
  • Bereidingstijd: 20 minuten
  • Bron: Allrecipes
Bekijk het volledige recept

Leave A Comment