Home » Portfolio » Vlees » Lamskoteletjes met bloemkool-basilicumpuree
Lamskoteletjes met bloemkool-basilicumpuree 2018-09-23T08:38:07+00:00

Project Description

Bereidingswijze

Bereiding:

1. Pel de knoflook en wrijf met één teentje de lamskoteletjes in.

2. Kruid de lamskoteletjes met zout en peper en leg ze op een bord.

3. Verdeel 2 eetlepels olijfolie over de koteletjes en smeer dit goed in het vlees.

4. Snijd de bloemkool in roosjes en spoel af onder de kraan.

5. Kook de bloemkool in 6 minuten gaar.

6. Giet de bloemkool af en voeg 2 eetlepels olijfolie, 1 theelepel zout, vers gemalen zwarte peper naar smaak, 2 teentjes knoflook en de basilicum toe. Pureer met de staafmixer tot een egale puree.

7. Verwarm de grillpan voor en grill de lamskoteletjes 2 minuten per kant.

8. Gebruik een kookring met aanstamper om mooie torentjes van de bloemkoolpuree te maken en leg de lamskoteletjes erbij.

Ingrediënten

      • 6 kleine lamskoteletjes
      • 4 eetlepels olijfolie
      • 2 tenen knoflook
      • fijn zeezout en vers gemalen zwarte peper
      • 1 bloemkool
      • flinke bos basilicum

Algemene informatie:

  • 2 Personen
  • Bereidingstijd: 25 minuten
  • Bron: Paleo Lifestyle
Bekijk het volledige recept

Leave A Comment