Project Description
Bereidingswijze
Bereiding:
1. Pel de knoflook en wrijf met één teentje de lamskoteletjes in.
2. Kruid de lamskoteletjes met zout en peper en leg ze op een bord.
3. Verdeel 2 eetlepels olijfolie over de koteletjes en smeer dit goed in het vlees.
4. Snijd de bloemkool in roosjes en spoel af onder de kraan.
5. Kook de bloemkool in 6 minuten gaar.
6. Giet de bloemkool af en voeg 2 eetlepels olijfolie, 1 theelepel zout, vers gemalen zwarte peper naar smaak, 2 teentjes knoflook en de basilicum toe. Pureer met de staafmixer tot een egale puree.
7. Verwarm de grillpan voor en grill de lamskoteletjes 2 minuten per kant.
8. Gebruik een kookring met aanstamper om mooie torentjes van de bloemkoolpuree te maken en leg de lamskoteletjes erbij.
Ingrediënten
- 6 kleine lamskoteletjes
- 4 eetlepels olijfolie
- 2 tenen knoflook
- fijn zeezout en vers gemalen zwarte peper
- 1 bloemkool
- flinke bos basilicum
Algemene informatie:
- 2 Personen
- Bereidingstijd: 25 minuten
- Bron: Paleo Lifestyle
Leave A Comment