Home » Portfolio » Soep » Komkommer-meloensoep
Komkommer-meloensoep 2018-09-23T08:38:06+00:00

Project Description

Bereidingswijze

1. Snipper de ui en hak de knoflook fijn.

2. Verwarm de olie en fruit de ui en knoflook 2 minuten.

3. Was de komkommer goed en snijd in blokjes (niet schillen).

4. Bak de komkommer 8 minuten.

5. Snijd de meloen in blokjes en bak deze 2 minuten mee.

6. Voeg 150 tot 200 ml water toe (afhankelijk van hoe dik je de soep wilt hebben).

7. Pureer de soep met een staafmixer.

8. Voeg oregano, citroensap en peper en zout naar smaak toe en roer door.

9. Om de soep te garneren kan je met een meloenbolletjeslepel uit de andere helft van de meloen enkele bolletjes scheppen en in de soep leggen met wat takjes bieslook.

Ingrediënten

      • 2 eetlepels olijfolie
      • 1 ui
      • 3 teentjes knoflook
      • 2 komkommers
      • 1/2 galiameloen
      • 1 eetlepel citroensap
      • 1 theelepel oregano
      • fijn zeezout
      • vers gemalen peper

Algemene informatie:

  • 2 Personen
  • Bereidingstijd: 15 minuten
  • Bron: Paleo Lifestyle
Bekijk het volledige recept

Leave A Comment