Project Description
Bereidingswijze
- Gebruik een keukenmachine om de bloemkool tot couscous korrels te vermalen.
- Smelt de kokosolie in een hapjespan en fruit hierin de knoflook en ui.
- Voeg bloemkoolcouscous, peterselie, lenteui en kaneel toe en roer door.
- Voeg bouillon toe en bak de bloemkoolcouscous onder voortduren omscheppen in ongeveer 15 minuten gaar.
- Breng op smaak met peper en zout, roer de pompoenpitten en rozijntjes erdoor en warm nog even door.
- Snij de puntpaprika’s in de lengte doormidden en schep de couscous erin.
- Zo te eten, of in wat aluminiumfolie mee te nemen.
Ingrediënten
- 4 zoete puntpaprika’s
-
Bloemkool – 1/2, in roosjes
-
Kokosolie – 2 eetlepels
-
Ui – 1, gesnipperd
-
Knoflook – 1 teentje
-
Peterselie – 3 eetlepels, gehakt
-
Lenteui – 2, in ringetjes
-
Kaneel – 1/2 theelepel
-
Runderbouillon of water – 100 ml
-
Rozijnen – 1 handje
-
Pompoenpitten (geroosterd) – klein handje
-
Keltisch zeezout – naar smaak
-
Versgemalen peper – naar smaak
Algemene informatie:
- 2 – 4 Personen
- Bereidingstijd: 25 minuten
- Bron: Paleorecepten
Leave A Comment