Home » Portfolio » Vegetarische gerechten » Gevulde avocado met ei en komkommer
Gevulde avocado met ei en komkommer 2018-09-23T08:38:03+00:00

Project Description

Bereidingswijze

Heerlijk als lunch of ontbijt, maar ook leuk te serveren als voorgerecht. Voor 1 of 2 personen.

Tip: Maak het ook eens met lekkere, verse zalm of garnalen er doorheen. Een echte aanrader!

  1. Bak de twee eieren als omelet in een koekenpan, in een scheutje olijfolie, aan beide kanten goed bruin.
  2. Was de komkommer goed schoon en snijd deze in blokjes (eventueel eerst raspen).
    Snijd de avocado in tweeën, verwijder de pit en lepel beide helften uit.
    Snijd de inhoud van de avocado in blokjes.
    Bewaar de avocado schillen, deze gebruik je om dit gerecht in te serveren.
    Snijd ook de omelet in blokjes.
  3. Voeg de komkommerblokjes, de omelet-blokjes en de avocado-blokjes samen, bestrooi het met een snufje zout en peper en vul de avocado-schillen ermee!

Ingrediënten

  • 1 avocado
  •  2 eieren
  • 1/2 komkommer
  • snufje zeezout en vers gemalen peper
  • Optioneel: verse zalm of garnalen!

Algemene informatie:

  • 2 Personen
  • Bereidingstijd: 12
  • Bron: Irene Kuster-Hiemstra

Leave A Comment