Project Description
Bereidingswijze
- Spoel de quinoa schoon in een zeef
- Giet het in een pan met 300 ml water en breng aan de kook
- Draai het vuur laag zodra het water kookt en laat 10 minuten zachtjes pruttelen totdat het vocht is opgenomen.
- Pak een kom en giet hierin de sesamolie, 1 eetlepel olijfolie en de soyasaus voor de marinade
- Hak de knoflook fijn en roer door de marinade
- Snij de zalmmoot in blokjes van ongeveer 1 bij 2 cm, voeg toe aan de marinade en schep het goed door elkaar
- Snij de paksoi (inclusief de bladen) in repen
- Snij de tomaat van boven in vieren en verwijder het harde gedeelte
- Snij de kwartjes nogmaals in tweeën
- Zet een wokpan op hoog vuur en laat heet worden
- Schenk een eetlepel olijfolie in de pan en laat ook heet worden
- Roerbak de paksoi, zalm en tomaat 1 minuut op hoog vuur
- Schep direct op een bord en serveer met de quinoa
Ingrediënten
- 150 gram Quinoa
- 250 gram zalmmoot
- 1Â Paksoi
- 1Â tomaat
- 2 tenen knoflook
- sesamolie en olijfolie, 1 eetlepel
- Soyasaus 1 eetlepel
- water 300 ml
- Peper
Algemene Informatie
- 2 personen
- Bereidingstijd: 25 minuten
- Bron: Voedzaam & Snel
Bekijk het volledige recept hier
Leave A Comment