Project Description
Bereidingswijze
- Breng het gehakt op smaak met peper, zout, uipoeder en paprikapoeder en kneed het door elkaar.
- Maak 12-15 mini hamburgertjes van het gehakt.
- Verhit een grillpan en gril hierin de hamburgertjes aan beide zijden tot ze gaar zijn.
- Meng de ingrediënten voor de dressing in een kleine kom.
- Zet 4 borden klaar en verdeel daarover de spinazie, veldsla, tomaat, komkommer, augurk en hamburgertjes.
- Besprenkel met dressing en serveer.
- Smakelijk!
Ingrediënten
- 300 gr rundergehakt
- Keltisch zeezout en versgemalen peper, naar smaak 1 tl ui poeder
- 1 á 2 tl paprikapoeder
- 200 gr jonge bladspinazie
- 200 gr veldsla
- 2 tomaten, in partjes
- 1 komkommer, in plakjes
- 3 augurken, in plakjes
Voor de dressing: (Niet te gebruiken bij Het Metabolisme Dieet fase 1)
- 2 el balsamico azijn
- 1 tl extra virgin olijfolie
- 2 tl grove mosterd
- Keltisch zeezout en versgemalen peper, naar smaak
Algemene informatie:
- 4 Personen
- Bereidingstijd: 30 minuten
- Bron: Paleorecepten.nl
Leave A Comment