Home » Portfolio » Koolhydraatarm dieet » Champignons met salsa verde
Champignons met salsa verde 2018-09-23T08:38:15+00:00

Project Description

Bereidingswijze

  • Bestrijk de champignons met een mengsel van olijfolie, knoflook, chilipoeder en citroensap. Laat dit even intrekken.
  • Maak intussen de salsa verde. Pureer hiervoor alle ingrediënten (groene kruiden, 2 teentjes knoflook, citroensap) grof behalve de olijfolie. Klop de olie er in gedeelten door.
  • Verwarm een grillpan of een ovengrill. Rooster de champignons circa 4 minuten.
  • Serveer ze met de salsa verde erop.

Ingrediënten

      • 500 gram (reuze) champignons
      • 4 eetlepels olijfolie
      • 3 teentjes verse knoflook geperst
      • halve theelepel chilipoeder , of gebruik paprikapoeder
      • 1 eetlepel citroensap of wijnazijn
      • 50 gram peterselie , mengen met andere verse kruiden als munt, basilicum
      • 100 ml olijfolie

Algemene Informatie

  • 1 – 8 personen
  • Bereidingstijd: 15 minuten
  • Bron: Boodschappen
Lekker Spaans bijgerecht, heerlijk bij de tapas.

Leave A Comment