Project Description
Bereidingswijze
- Bestrijk de champignons met een mengsel van olijfolie, knoflook, chilipoeder en citroensap. Laat dit even intrekken.
- Maak intussen de salsa verde. Pureer hiervoor alle ingrediënten (groene kruiden, 2 teentjes knoflook, citroensap) grof behalve de olijfolie. Klop de olie er in gedeelten door.
- Verwarm een grillpan of een ovengrill. Rooster de champignons circa 4 minuten.
- Serveer ze met de salsa verde erop.
Ingrediënten
- 500 gram (reuze) champignons
- 4 eetlepels olijfolie
- 3 teentjes verse knoflook geperst
- halve theelepel chilipoeder , of gebruik paprikapoeder
- 1 eetlepel citroensap of wijnazijn
- 50 gram peterselie , mengen met andere verse kruiden als munt, basilicum
- 100 ml olijfolie
Algemene Informatie
- 1 – 8 personen
- Bereidingstijd: 15 minuten
- Bron: Boodschappen
Lekker Spaans bijgerecht, heerlijk bij de tapas.
Leave A Comment