Project Description
Bereidingswijze
Voor de bodem:
1 Verwarm de oven voor op 175 graden
2 Verwarm de kokosolie en de honing tot het is gesmolten en voeg de havermout toe
3 Meng het mengsel en druk het stevig aan in een kleine spingvorm
4 Laat het ongeveer 7 minuutjes garen. Pas op dat het niet verbrand!
De kwarktaart:
5 Week de gelatineblaadjes in koud water
6 Meng de kwarksoorten, de whey en de rasp van een citroen goed door elkaar
7 Verwarm in een steelpannetje het sap van de citroen met een klein beetje water (het mag niet koken!)
8 Doe de gelatine erbij en roer het goed door
9 Schep 2 grote eetlepels kwark in het pannetje en roer goed
10 Het hele mengsel kan nu bij elkaar, roer het weer goed door
11 Het kwarkmengsel kan (op een koele) bodem gegoten worden
12 Laat het ongeveer 3 uur opstijven in de koelkast
Ingrediënten
- 70 gr (glutenvrije!) havermout
- 1 el kokosolie
- 1 el honing
- 450 gr aardbeien kwark (0% vet van Optimel)
- 125 gr magere kwark
- 1 maatschep vanille whey
- 4 gelatineblaadjes
- 1 citroen
Algemene informatie:
- 6 personen
- Bereidingstijd: 15 minuten daarna 3 uur laten stijven in de koelkast
- Bron: Fitcouple.nl
tracey · Hi Leyla – It seems few people like receiving e-cards … we must get the message out to people that send them! I must admit that I’m a bit slack at sending out ‘real’ cards too … so it was nice to participate in the card swap this year to change that a little. I’m hoping that next year I’ll be much better prepared and send out cards to all those I intend to!