Home » Portfolio » BBQ » Gegratineerde aubergine (gourmet)
Gegratineerde aubergine (gourmet) 2018-09-23T08:38:15+00:00

Project Description

Bereidingswijze

  1. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin en doe ze in een schaaltje.
  2. Leg de plakken aubergine en mozzarella op een platte schaal. Schep de pastasaus in een schaaltje en zet het schaaltje pijnboompitjes bij de aubergine en mozzarella.
  3. Verhit in een pannetje een beetje olijfolie en bak de aubergineplakken 2 minuten per kant gaar. Of gril de plakken op de grillplaat bruin en gaar. Betsrijk de bovenkant met wat pastasaus en leg er een plakje mozzarella op. Laat de kaas onder de gourmetgrill smaelten. Bestrooi met peper en pijnboompitten.

Ingrediënten

      • 3 eetlepels pijnboompitten
      • 1 aubergine , in plakken van 1 cm dik
      • 2 bollen mozzerella , in plakjes
      • 200 ml tomaten pastasaus
      • milde olijfolie

Pastasaus is heel goed zelf te maken zodat je zeker weet dat deze suikervrij is.
Nodig:
4 tomaten
Gepelde tomaten of tomatenpuree (lees goed op het etiket of deze suikervrij is)
Italiaanse kruiden
Bascilicum

Algemene Informatie

  • 8 personen
  • Bereidingstijd: 20 minuten
  • Bron: Lange Tafels
Lekker vegetarisch gerecht voor op de BBQ of gourmet.

Leave A Comment