Home » Portfolio » Soep » Tomaten/basilicum soep
Tomaten/basilicum soep 2018-09-23T08:38:16+00:00

Project Description

Bereidingswijze

Was de tomaten en snij ze in vieren. Snipper de uien. Doe de olijfolie in de pan en fruit de uisnippers met de geperste knoflook. Breng het water aan de kook en los hierin de bouillonblokjes op. Doe de tomaten, de gefruite ui en knoflook en wat bouillon in de blender en pureer tot een gladde soep (je kunt ook een staafmixer gebruiken). Doe dit in de pan met bouillon en verwarm de soep (niet koken). Voeg naar smaak zout, basilicum en zoetmiddel toe

Ingrediënten

  • 8 tomaten
  • 2 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • scheutje olijfolie
  • verse basilicum
  • 2 vegetarische bouillonblokjes zonder gist/suiker
  • 1 liter water
  • zeezout
  • evt. een weinig zoetmiddel
    (stevia of ruwe honing)

Algemene Informatie

  • 1 – 4 personen
  • Bron: Fit door gezond eten
Bekijk het volledige recept hier

Leave A Comment