Home » Portfolio » Vegetarische gerechten » Bloemkool-roereieren
Bloemkool-roereieren 2018-09-23T08:38:16+00:00

Project Description

Bereidingswijze

Maak de bloemkool schoon, snij hem in stukjes en kook in ruime hoeveelheid water.
De bloemkool moet gaar zijn maar niet uit elkaar vallen.

Snij de uien fijn en bak ze licht bruin in de olie of boter.
Voeg de uitgelekte bloemkool toe en maak de stukjes iets kleiner met de kooklepel.
Bak de bloemkool 2 minuten mee. Voeg de eieren toe en meng alles goed door elkaar. Bak het geheel in ongeveer 3 minuten gaar.

Dit gerecht is heel lekker met geraspte (geite)kaas en gekookte aardappels.
Als de maaltijd droog smaakt, voeg dan wat roomboter toe.

Ingrediënten

  • 1/2 bloemkool
  • 2 uien
  • 3 eieren
  • 1 theelepel kurkuma
  • olijfolie om mee te bakken

Algemene Informatie

  • 2 personen
  • Bereidingstijd: 15 minuten
  • Bron: Fit door gezond eten
Bekijk het volledige recept hier

Leave A Comment