Dorade van de barbecue
Bereidingswijze Leg de Dorade op een plank en strijk met je hand van achter naar voren over de vis om te [...]
Broccoli pakketjes van de BBQ
Bereidingswijze 1. Was de broccoli en snijd hem in kleine roosjes 2. Was de tomaatjes en snijd ze in vieren 3. Leg [...]
Tomatensalade met taugé
Bereidingswijze Was de taugé en laat in een zeef uitlekken. Was de tomaten en snij deze in plakjes. Snijd de rettich met [...]
Spiezen van kastanjechampignons
Bereidingswijze 1. Snijd de champignons in de lengte doormidden 3. Meng de olijfolie, de appelazijn en de oregano in een kom en [...]
Komkommer munt dip
Bereidingswijze Lekker frisse dip voor stukjes groente. Heerlijk voor tussendoor of bij een heerlijke zomerse BBQ. Rasp een halve komkommer en [...]
Pittige tomatensalsa
Bereidingswijze Was de tomaten, halveren ze en verwijder de zaadjes. Snijd de tomaten in hele kleine blokjes. Pel en snipper de ui [...]
Gegrilde tonijn met tomaten-koriander salsa
Bereidingswijze Maak de salsa: Snijd de lente-uitjes en de spaanse peper in dunne ringetjes. Leg de korianderblaadjes en steeljes en de muntblaadjes [...]
Groene aspergetips
Bereidingswijze Bestrijk de aspergetips rondom met olijfolie en rooster ze in een hete grillpan in ongeveer 2 minutn kanpperoig gaar met [...]
Gegratineerde aubergine (gourmet)
Bereidingswijze Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin en doe ze in een schaaltje. Leg de plakken aubergine en mozzarella [...]
Champignons met salsa verde
Bereidingswijze Bestrijk de champignons met een mengsel van olijfolie, knoflook, chilipoeder en citroensap. Laat dit even intrekken. Maak intussen de salsa [...]
Gemarineerde zalm met paksoi en quinoa
Bereidingswijze Spoel de quinoa schoon in een zeef Giet het in een pan met 300 ml water en breng aan de [...]
Warme amandelquinoa met frambozen en/of bosbessen
Bereidingswijze Breng de amandelmelk (*zelf te maken van amandelen en water, amandel melk bevat geen zuivel) samen met de quinoa in een [...]
Tomaten/basilicum soep
Bereidingswijze Was de tomaten en snij ze in vieren. Snipper de uien. Doe de olijfolie in de pan en fruit de uisnippers [...]
Romige wortelsoep
Bereidingswijze Verhit de olie in een grote soeppan. Fruit hierin de gember met de ui 5 min. Roer af en toe. Voeg [...]
Quinoa met groenten
Bereidingswijze Verhit 1 eetlepel olijfolie in een middelgrote koekenpan op een laag vuur. Voeg de eieren toe en bak aan beide kanten [...]
Bloemkool-roereieren
Bereidingswijze Maak de bloemkool schoon, snij hem in stukjes en kook in ruime hoeveelheid water. De bloemkool moet gaar zijn maar niet [...]
Ratatouille
Bereidingswijze Verwarm de olijfolie en fruit hierin de fijngesneden uien. Voor het Metabolsime dieet kun je ook zoutarme groentebouillon gebruik. Hiermee kun [...]
Tomaten-courgette schotel
Bereidingswijze Verwarm de oven voor op 180 graden C. Was de courgettes en tomaten, en snijd deze in dunne plakken (ca. 5 [...]