Home » Berichten » Blog » De 5 lekkerste herfstrecepten

De 5 lekkerste herfstrecepten

Herfst: buiten waait en regent het, de blaadjes waaien van de bomen, de kachel kan weer aan!
Herfst: Een heerlijke periode om lekker binnen te zitten en het gezellig te maken met elkaar. En wat is er nou gezelliger dan samen met elkaar heerlijk te tafelen?

Als we aan herfstgerechten denken dan denken we aan paddenstoelen, pompoen, wild, soepen  en ovenschotels! Nee, zo slecht is die herfst nog niet!
What 2 Eat heeft voor jullie de lekkerste, gezondste herfstgerechten uitgekozen! Bekijk hieronder onze top-5:

Nummer 1: 
Op onze nummer 1 staat de Duivelse kip met Nectarine
Dit gerecht kent een heerlijke combinatie van zoet en verrassend pittig.  Een echte smaaksensatie! De zoete nectarine zorgt voor een typische herfstsmaak. De rode peper, sjalotjes en gember maken het gerecht helemaal af.

Nummer 2:
Op nummer 2 staat deze Paleo salade voor de herfst. De titel verraad het al, een heerlijke herfstsalade geschikt voor diner maar ook lekker als lunch. Een perfecte herfst combinatie van pompoen, gemengde paddenstoelen, pecannoten en rucola! Hier ga je geen spijt van krijgen!

Nummer 3:
Herfst en pompoen, deze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom staat er op  onze nummer 3 de Gebakken pompoen met cocoscurry. Dit gerecht is lekker, makkelijk en zwaarvullend. Een heerlijk gerecht wat te serveren is bij  wild, paddenstoelen, salade of soep. Typisch herfst en o zo lekker!

Nummer 4:
Herfst en soep gaan heel goed samen. Daarom staat er op nummer 4  deze Romige wortelsoep.  Deze stevige soep haalt zijn kracht uit winterpeen gecombineerd met knoflook, gember en kokosmelk. Een krachtige, verrassende combinatie. Ook heerlijk als lunch!

Nummer 5:
Op nummer 5 staat de Paleo stamppot boerenkool. Is dat wel gezond? Ja zeker! Voor deze stamppot boerenkool gebruik je namelijk pompoen in plaats van aardappel. Geserveerd met gebakken champignons en rookworst.

Geschreven door What2Eat
By | 2018-09-23T08:37:46+00:00 oktober 14th, 2015|Blog|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment