Home » Berichten » Blog » De 5 lekkerste brunch gerechten voor Pasen!

De 5 lekkerste brunch gerechten voor Pasen!

Het is bijna Pasen! En daar hoort lekker eten bij. Maar als wij denken aan een standaard paasbrunch dan zien wij al gauw een gedekte tafel voor ons vol met afbakbrood, (chocolade) eieren en vette hapjes!

Dat kan ook anders! En net zo lekker :-). Wij hebben voor jullie 5 vrolijke en gezonde recepten geselecteerd die heerlijk zijn om te serveren tijdens de Paaslunch of brunch.  En de meeste zijn nog koolhydraatarm, suiker- en glutenvrij ook!
Benieuwd? Bekijk hieronder onze top 5! 

Nummer 5:  Heerlijke Omeletmuffins!

Deze muffins zijn helemaal Paleo-proof en samen te stellen zoals jij ze het lekkerst vindt! In het recept vind je voorbeeld ingrediënten, maar die kun je naar eigen smaak veranderen (zolang je maar het aantal eieren aanhoudt)! Zo kun je deze muffins ook prima vegetarisch maken.

Nummer 4: Frisse wortelsoep met gember en citroen

Bij Pasen hoort geel! En laat dit nou net de kleur van dit heerlijke soepje zijn! De naam zegt het al; lekker fris, een verrassende combinatie!

Nummer 3: Aardbeien kwarktaart

Deze zoete maar frisse taart is een aangename afwisseling na al dat hartigs. Zonder toegevoegde suikers en een gezonde bodem van glutenvrije havermout. Snoepen was nog nooit zo verantwoord!

Nummer 2: Salade met gegrilde kip, avocado en aarbeien!

 

Ziet deze lente-salade er niet heerlijk fris en vrolijk uit? Een blikvanger op de Paastafel en nog super lekker ook! De pecanoten geven deze salade een heerlijk ‘bite’.

Nummer 1: De eierwrap

Je kunt deze wrap vullen zoals jij hem lekker vindt! Hieronder gebruiken wij de ingrediënten: verse spinazie, ui, spek en mozzarella. Maar je kan hem ook prima vegetarisch of Paleo-proof maken als jij dat wil. Een echt aanrader!

By | 2018-09-23T08:37:43+00:00 maart 16th, 2016|Blog|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment